lauantai 20. elokuuta 2016

Kauppakeskus Karisma


Päivä vierähti Lahdessa kauppakeskus Karismassa. Mukaan lähti lähes koko lauma, vain Inka ja Saga jäivät kotiin. Saimme auton ihan pääoven eteen parkkiin ja tavarat kulkivat sisään helposti pikkukärryillä vetäen. Tarkoituksena oli esiintyä kolmesti ja väliaikoina hengailla paikan päällä muuten vaan.

Ensimmäinen näytös oli aamupäivällä, tein sen muka varmimmalla porukalla eli temppuilemaan tulivat Pinja, Nox, Ais, Shira ja Vuki. Nox lähti ensimmäistä kertaa ikinä lavalta ja tokan kerran tämän tehtyään laitoin sen pikaiseen häkkiin. No, siinäpä oli reipas tiputus taas maan pinnalle. Luulin Noxin jo pelaavan ihan hyvin eikä se ole viime aikoina yrittänyt haukkuakaan esityksissä, mitä se teki tällä kertaa. Suurin syy menee juoksujen piikkiin, mutta toisaalta Pinja ja Ais pysyivät paikoillaan. Kaikilla kolmella suurinpiirtein tärppipäivät... Useamman koiran kanssa touhutessa tulee aina eteen yllättäviä tilanteita, mutta tätä versiota en olisi odottanut.




Esityksen jälkeen hain paikalle Päheen. Se sai hengailla pikku aitauksessa, jonka olin väsännyt lavan luokse. Paikalla oli myös kaksi häkkiä, joihin jätin Shiran ja Pinjan makoilemaan, näin sain auton häkit väljiksi loikoilupaikoiksi muille. Pähee oli paikalla kuin kotonaan ja moikkaili innoissaan väkeä jota pyöri aitauksen ympärillä aika tasaiseen tahtiin kun Pähee siinä söpöili. Vedettiin ihan ex tempore minidemo koulutuksestakin, Pähee kiipeili kassista tekemäni korokkeen päälle.

Toka esitys oli puolilta päivin. Vaihdoin Noxin tilalle Villan ja varmuuden vuoksi laitoin sen häkkiin piiloon lavan reunalle, josta nappasin sen mukaan vikan biisin aikana. Villa toimi hienosti ja pysyi myös aikoillaan hyvin. Se onnistui tekemään jopa reboundeja esityksessä, kokeilin niitä ekaa kertaa kodin ulkopuolella. Sitten mentiin aitaukseen joksikin aikaa ja vähitellen kaikki koirat kävivät siihen maate. Vein jälleen koiria autoon nukkumaan ja Pähee pääsi takaisin paikalle. Väliajat se nukkui kopassaan autossa.

Päivän viimeiseen temppunäytökseen otin tokan esityksen porukan lisäksi Ketkun. Arvelin ettei se ihan malttaisi olla paikoillaan, koska oli odotellut jo autossa pidempään. En ollut täysin väärässäkään ja se tuli esityksen ajan muutaman kerran tekemään temppujaan silloinkin kun kutsuin jotain muuta. Villa oli koko esityksen ajan omalla paikallaan, enkä ottanut nyt ketään häkistä kesken shown. Koska kyseessä oli päivän vika näytös, tein jonkun aikaa temppuja vielä sen jälkeenkin. Ketkukin ehti rauhoittua lisää ja istui todella kauniisti paikoillaan.

Lopuksi Ais pääsi vielä hierontaan (www.rekkurennox.com) ja kylläpä se olikin raukean oloinen sen jälkeen. :-)

Hirmu kiva päivä, koirat viihtyivät myös hyvin ja Päheekin pääsi taas tutustumaan ihan uuteen paikkaan. Kotiin tultua kylvin kentälle ruokaa koirille ja purettuani kamat autosta käytiin vielä pienellä lenkillä.










Ei kommentteja:

Lähetä kommentti