maanantai 15. elokuuta 2016

Putkihepuli


Päheen kuulumisia ensin... Vuorossa oli kolmas treenikerta. Naksuttelin koripallon kanssa ja kertasin pikaiseen puulootaan kiipeämisen. Koripalloa sai mm. huitoa tassuilla, koskea nenällä, kiivetä rähmälleen, istua vieressä, kääntää päätä kohti, raapia jne. Siinä ei ollut mitään erikoisempaa katseltavaa vaikka sitäkin kuvasin. Mutta sen jälkeen hain uuden jutun Päheen tutkittavaksi - kevyen putken! Se osoittautuikin ihan huippuleluksi, Pähee meni rallia istuviltaan sen ali ja läpi, yrittihän se ylitsekin. Alla siis videopätkä siitä touhusta.

Toinen Päheen päivän kohokohta oli kuolleen koppakuoriaisen löytyminen lattialta. Siinä tulikin kiire etsiä kamera käteen, pentu heitteli saalista ilmaan, ravisti ja kierikin siinä "raadossa". Raadossa kierivät tänään myös Saga ja Ais, siitä lisää tuonnempana...






Treenaamaan päääsivät tänään Villa, Vuki ja Ketku kolmikkona ja Ais ja Saga yksittäin. Irokon kolmikolla kokeilin uutta vannehyppyideaa. Olen nyt opettanut Vukille erisuuntaista kiertoa käsieni yli hyppien ja ajatuksena on ollut yhdistää siihen koira tai kaksi ulommalle kierrokselle hyppimään vanteita eri suuntaan. Hankalasti selitetty, videolta näkyy miten toteutettiin. Villa treenasi lisäksi reboundia ja se sujuu jo hyvin, tosin ei yhtä näyttävästi kuin Ketkulla. 

Saga teki footstallia ja muutamia peruskoppeja, Ais harjoitteli enemmän ja vaikeampia asioita. Yritin koppailla kiekkoja footstallissa, mutta pelkkä koiran pito jaloilla on minulle todella vaikeaa. No, harjoitellaan lisää... Kokeilin myös flippejä sarjana, se sujuikin aika hyvin. Tehtiin myös selästä ponnauksia, näitä on tullut harjoiteltua vain muutaman kerran enkä edes muista milloin viimeksi. ...hirvittänyt tehdä, mutta ihan hyvinhän se sitten sujuikin. Ais on siitä kiva koira, ettei se yritä mahdottomia koppeja. Saan siis heitellä aika rauhassa huonojakin.





Illemmalla kävimme koko lauman kera lenkillä. Ihana auringonpaiste pakotti ottamaan kameran mukaan. Sain myös kuvan Aissista metsätiellä kellimässä, oi söpöyden multihuipentuma. No, tajusinhan minä lähemmäs käveltyäni ettei se kaamea löyhkä tyhjästä ilmestynyt. Ais kelli isossa suoliraatoällömömmökasassa. Jos katsoo treenivideota tarkempaan, huomaa että Aissilla on kengillä seistessään karvat hiukan pystyssä. Johtuu siitä geelikuorrutteesta jonka se sai metsätieltä. Myös Saga kunnostautui samassa asiassa. Treenit olivat siis jännittävät. Yritin olla haistelematta ja väistelin koiria etteivät ne hierosi turkkiaan vaatteisiini.

No, kaikenmoista. Pitäisikö ne muka pestä?








Siellä se Ais kellii... :-P





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti